Campionatul National de Blogging®:
 
15
Feb

Moment istoric pentru noi: Blogal Initiative Sibiu

Adăugat de China-Birta C. în Blog

Imediat se fac doi ani de când am început aventura numită Blogal Initiative. Vă spun sincer că nu mi-am putut imagina că în acest (scurt) timp se va ajunge de la o simplă idee la ceva atât de complex. Dar sunt mândru că am parcurs acest drum şi că, vă asigurăm, nu ne vom opri aici :)

Pentru a fi mai aproape de voi şi geografic vorbind, dacă vreţi, o să dăm drumul unor campionate locale de blogging. Pentru că, pe scurt şi foarte simplu spus, astfel se pot organiza campanii cu specific local, de ale căror beneficii se pot bucura doar bloggerii locali. Spre exemplu, pentru un blogger din Mediaş nu are nicio relevanță un premiu oferit de o pizzerie din Iaşi. Dar pentru unul din Iaşi are :) Plus că, aşa cum veţi vedea în timp, vom acorda o atenţie foarte mare acestor campionate judeţene de blogging. Staţi pe aproape :)

Am decis ca primul Campionat Local de Blogging să înceapă în Sibiu. Am avut mai multe motive să facem asta. În primul rând, în ultimele luni ne-am consultat foarte mult pe tema de campionat local cu Tudor Popa. Şi s-a creat o chimie între noi. Iar această chimie a fost decisivă. Drept pentru care Tudor este coordonatorul Blogal Initiative pe Sibiu. Un alt motiv a fost că Sibiul este o provocare pentru noi  pentru că nu este nici cea mai mare, nici cea mai activă comunitate de bloggeri de pe la noi. Dar tocmai de aceea am vrut să începem aici. Pentru că, altfel spus, dacă mergeam într-o comunitate unde există activitate şi mulţi bloggeri nu cred că aveam acelaşi feedback şi nu înţelegeam atât de bine ce avem de făcut.

Suntem foarte mândri că avem primul Campionat Local de Blogging :) Şi mergem înainte. Dacă totul va curge aşa cum ne-am propus noi, până la sfârşitul lui martie vom mai lansa încă 3 campionate locale. Cel puţin :)

Hai să vă povestesc un pic despre cum a fost lansarea de la Sibiu. A avut loc în cadrul unui blogmeet unde am avut doi invitaţi excepţionali: Excelenţa Sa ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Martin Harris, şi Marius Ghenea, celebrul antreprenor online şi nu numai. Discuţiile au fost extrem de interesante, bloggerii au fost la înălţime, lucru apreciat de ambii invitaţi. Fac precizarea că nu am anunţat dinainte invitaţii pentru că această „secretizare” va fi una din trăsăturile întâlnirilor Blogal Initiative. Adică vom avea invitaţi speciali surpriză :)

Fotografiile de mai sus sunt realizate de Daniel Bălțat, fotograful din spatele Şcolii de fotografie Image Art Sibiu cea care pune la bătaie în Campionatul Local de Blogging Sibiu un curs foto profesionist acreditat de Ministerul Muncii, Cercetării si Educaţiei http://sibiu.blogalinitiative.ro/campanii/care-sunt-avantajele-participarii-la-un-curs-foto-profesionist

Fotografii de Mihai Buninet

Mircea Hodârnău, cel care a avut onoarea să fie primul înscris în Campionatul Local de Blogging Sibiu, a filmat câteva minute din discuțiile avute cu ambasadorul Martin Harris, pe care puteți urmări pe blogul acestuia: http://www.mirceahodarnau.ro/ambasadorul-marii-britanii-discutand-cu-bloggerii-sibieni/.

De asemenea, Excelența Sa domnul Martin Harris a postat un vlog pe pagina de Facebook a Ambasadei Marii Britanii la București în care a vorbit despre Sibiu și despre întâlnirea cu bloggerii din Sibiu:

Au mai scris despre eveniment:

Vrei să nu ratezi nicio campanie?
Abonează-te la newsletter pentru a afla din timp de campaniile derulate prin Blogal Initiative
Îți place? Spune mai departe!
                 
Îți mulțumim pentru aprecieri!
Nu uita să ne urmărești pe rețelele sociale

Link pentru trackback: https://blogalinitiative.ro/moment-istoric-pentru-noi-blogal-initiative-sibiu.html/trackback

Etichete:

Comentarii/Trackbacks (16)

 • avatar
  15 februarie 2013 la 10:57 |

  Foarte frumoasă inițiativa voastră! Bravo și la cât mai multe campionate locale.
  Am impresia și sper să nu mă înșel, că unul din orașele în care vreți să lansați un alt campionat local până la sfârșitul lui martie, este Iași … :)
  M-aș bucura să fie așa.
  Toate cele bune!
  Multă baftă în tot ceea ce vă propuneți!

 • avatar
  15 februarie 2013 la 11:09 |

  Felicitari sibienilor si spor in continuare! Va asteptam si la Craiova :)

 • avatar
  15 februarie 2013 la 12:37 |

  acus acus ma infing si-n prima campanie

 • avatar
  15 februarie 2013 la 14:01 |

  Cel mai tare ambasador :)

 • avatar
  15 februarie 2013 la 14:09 |

  Ma bucur tare pentru voi. Sa aveti multi ani frumosi si plini de realizari blogosferice inainte!
  Sunteti grozavi si va apreciez cand vad implicare, seriozitate, diplomatie si ambitie. Va urmaresc indeaproape, nu-mi scapa nimic si abia astept si eu CLB!

 • avatar
  15 februarie 2013 la 19:06 |

  am aşteptat cu interes să ne povestiţi cum a fost întâlnirea de la sibiu, dar nu ştiam ce coaceţi voi acolo! felicitări pentru blogal sibiu!
  vă aşteptăm şi la braşov!

 • avatar
  16 februarie 2013 la 0:37 |

  Vreau sa cred ca si Clujul e pe lista voastra. Imi pare bine ca ati inceput cu Sibiul….acest oras l-am considerat intotdeauna special….te simti mereu in vacanta, indiferent cu ce scop calci pe acolo. Felicitari!

 • avatar
  16 februarie 2013 la 21:29 |

  La mai multi ani !
  si felicitari pentru ideea campionatelor locale

Linkuri către această pagină:

Adaugă un comentariu la Moment istoric pentru noi: Blogal Initiative Sibiu

Trebuie să fii autentificat pentru a posta comentarii.

Blogal Initiative în cifre

586 bloggeri activi
în Campionatul Național de Blogging
2661 bloggeri participanți
din 6 iunie 2011 până azi cu
22420 postări la 490 campanii
cu premii în valoare totală de
246623 EUR
+516 de produse în Giftshop
în valoare totală de 13898 EUR

Gazeta de perete

Sigur avem o campanie
și pentru blogul tău!
Abonează-te la newsletter pentru a afla din timp despre campaniile derulate prin Blogal Initiative

Afla beneficiile Blogal Initiative Esti companie? Esti blogger?

Top Reach Total in Campanii

1. cristinadinmoinesti....
Cristina C.
1418
reach
2. emilcalinescu.eu
Emil C.
750
reach
3. aboutwomenandnotonly...
mihaela p.
210
reach

Gift Shop

tricou environ
Pret
16 pct.
panou
Pret
10 pct.

Campanii în derulare

Campanii în Bucuresti

Campanii în Iasi

Campanii în Craiova

Blogal Initiative foloseste:

Zelist Monitor