Campionatul National de Blogging®:
 
13
Mai

Detalii despre campania Danone!

Adăugat de Blogalinitiative.ro în Blog

Dragilor,

Așa cum bine știti ( dacă nu, aflați acum), pe 9 mai la ora 17:00 a avut loc primul webinar ever din istoria BlogaInitiative.ro, în care am discutat despre campania Danone.

Din păcate, nu avem înregistrat tot webinarul, dar de la minutul 02:40 (link webinar) veți găsi sesiunea de întrebări unde puteți afla răspunsuri la cele mai frecvente întrebări apărute în această campanie.

Ca să fie totul clar, o să vă povestim și aici cam ce s-a discutat la webinar.

De la început vă spunem că dacă n-ați participat la webinar nu înseamnă că nu puteți participa la campania Danone (link cu campania). Puteti participa fără nicio problemă.

Apoi, asa cum veți vedea și aici, campania Danone desfasurată pe BlogalInitiative.ro are ca scop formarea echipelor de bloggeri care vor merge (la fermă, pe traseu și în fabrică) să vadă #cumsefaceiaurtulDanone

La sfârșitul campaniei de pe BlogalInitiative juriul format din Cristina Bazavan, Cristian Manafu și Florica & Zicu de la Tvdece.ro va desemna 3 câștigători ai tabletelor Google Nexus și separat 9 câștigători ai locurilor în echipele de bloggeri care vor merge pe traseul #cumsefaceiaurtulDanone.

 banner-campanie-danone

  • 3x Google Nexus 7 pot fi câștigate de 3 bloggeri care participă la campanie pe stilul “clasic” Blogal Initiative, cu care sunteți obișnuiți deja, indiferent daca vor sau nu sa meargă pe traseul #cumsefaceiaurtulDanone. Altfel spus, pentru a participa la campanie și pentru a avea șansa să câștigați un Google Nexus 7 nu exista obligativitatea de merge pe traseu.
  • 9x pozitii pe traseul #cumsefaceiaurtulDanone. Dintre toți bloggerii care participa la campanie și care și-au exprimat intenția de merge pe traseu, juriul va alege 9 bloggeri – 3 fermieri, 3 transportatori și 3 controlori de calitate. Ei vor fi împărtiți în echipe, conform mecanismului campaniei.

IMPORTANT: Cele două categorii de premii nu se exclud. Adică poate exista un blogger (sau mai mulți) care să câștige și un Nexus 7, dar și un loc pe traseu. La fel cum poate exista un blogger (sau mai mulți) care să câștige doar un Nexus 7 sau doar un loc pe traseu.

La aceasta campanie am introdus un nou criteriu de jurizare. Și anume social sharing. Acest criteriu va conta la fel de mult ca și celelalte 3 criterii cu care v-am obișnuit deja. Nu avem un procentaj stabilit pentru fiecare criteriu în parte, toate sunt la egalitate.

Mai jos aveți calendarul estimat cu etapele, cu mențiunea că deplasarea pe traseu va fi discutată cu fiecare blogger câștigător în parte:

  • Alegerea bloggerilor : 7 – 24 mai 2013 –  Campanie pe site-ul BlogalInitative.ro
  • Plecarea în teren: 25 mai – 14 iunie 2013
  • Eveniment final: 17 – 21 iunie 2013

Plecarea în teren: 25 mai – 14 iunie 2013

După desemnarea celor 9 bloggeri și în funcție de programul lor, ve vor stabili de comun acord zilele in care se va merge la fermă. Cele 3 echipe formate, împreună cu capitanii, nu vor merge împreună la aceeași ferma, ci așa cum am scris mai sus, deplasarea se va face în funcție de programul bloggerului, dar care să nu depășească datele din calendarul de mai sus.

Practic, de aici incepe traseul #cumsefaceiaurtulDanone. Bloggerii fermieri vor merge la fermă să vadă cum se recoltează laptele, bloggerii transportatori vor calatori în cisternele cu care se aduce laptele la fabrica, bloggerii controlori de calitate vor merge în fabrică pentru a asista la procesul de fabricare a iaurtului și vor explica prin articole cititorilor experiența trăită.

Cazarea și transportul sunt asigurate, așa că nu trebuie să vă faceti probleme în acest sens.

Eveniment final: 17 – 21 iunie 2013

La finalul traseului, toți cei 9 bloggeri vor participa la un eveniment la sediul Danone, unde căpitanii de echipa vor susține „cauza” echipei lor și vor încerca să convingă juriul format din Cristina Bazavan,Cristian Manafu și Florica & Zicu de la Tvdece.ro că echipa lor a fost cea mai bună. Aici va trebuie sa va consultati cat mai mult cu capitanii pentru ca rezultatul final sa triumfator.

Tot la sediul Danone vă asteaptă multe premii surpriză.

În final, dacă mai aveți intrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ni le trimiteți la adresa de email contact [at] blogalinitiative.ro.

Vă mulțumim!

Vrei să nu ratezi nicio campanie?
Abonează-te la newsletter pentru a afla din timp de campaniile derulate prin Blogal Initiative
Îți place? Spune mai departe!
                 
Îți mulțumim pentru aprecieri!
Nu uita să ne urmărești pe rețelele sociale

Link pentru trackback: https://blogalinitiative.ro/detalii-despre-campania-danone.html/trackback

Etichete:

Comentarii/Trackbacks (3)

Linkuri către această pagină:

Adaugă un comentariu la Detalii despre campania Danone!

Trebuie să fii autentificat pentru a posta comentarii.

Blogal Initiative în cifre

714 bloggeri activi
în Campionatul Național de Blogging
2633 bloggeri participanți
din 6 iunie 2011 până azi cu
21998 postări la 475 campanii
cu premii în valoare totală de
238043 EUR
+500 de produse în Giftshop
în valoare totală de 13688 EUR

Gazeta de perete

Sigur avem o campanie
și pentru blogul tău!
Abonează-te la newsletter pentru a afla din timp despre campaniile derulate prin Blogal Initiative

Afla beneficiile Blogal Initiative Esti companie? Esti blogger?

Top Reach Total in Campanii

1. secretelezeilor.ro
Claudiu-Gilian Chircu
3305
reach
2. piratulcinefil.wordp...
Simion Benea
3008
reach
3. gratielavlad.ro
Gratiela Teodora Florescu Vlad
2063
reach

Gift Shop

Rucsac
Pret
14 pct.
Kit pentru grătar 1
Pret
81 pct.

Campanii în derulare

Tu stii care este cadoul perfect pentru copilul din viata ta?
PERIOADA: 14.09.2020 - 28.09.2020 ora 23:59
Mai sunt 11 zile
PREMII: Premii in bani & vouchere
ARTICOLE RECENTE ÎN CAMPANIE:

Campanii în Bucuresti

Campanii în Iasi

Campanii în Craiova

Blogal Initiative foloseste:

Zelist Monitor