Campionatul National de Blogging®:
 
29
Sep

SkyRun, editia a II-a: alergare, sustinere, spectacol! Hai si tu!

Adăugat de Cristian Florea în Campanii

Această campanie s-a încheiat pe 23.10.2014 ora 23:59.
campanie incheiata Citește și: Castigatorii campaniei SkyRun, editia a II-a
statistici campanie Statisticile privind această campanie pot fi vizualizate în
Studiu de caz: SkyRun, editia a II-a: alergare, sustinere, spectacol! Hai si tu!

Update: Pentru că a fost un număr mare de înscrişi şi pentru că a fost treabă multă la organizarea evenimentului, o să mai amânăm puţin anunţarea câştigătorilor.

Dupa o prima editie SkyRun de succes, in care toti cei peste 600 de participanti au trecut linia de finish, va invitam anul acesta din nou, la maratonul de alergare pe scari, gazduit de Sky Tower – cea mai inalta cladire din Romania.

Pe 25 octombrieRaiffeisen Property International, Raiffeisen Bank, smartatletic si Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, alaturi de prietenii si sustinatorii miscarii dau startul unei noi editii deosebite de Sky Run:

  • veti fi spectatorii si sustinatorii unei premiere nationale: prietenul nostru (organizator, alergator, blogger) – Gabi Solomon – va face un maraton de 24 de ore de alergare pe scari;
  • cursa contratimp, de alergare, pe scari, in cea mai inalta cladire din Romania - Sky Tower34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune;
  • o cursa in care fiecare dintre voi, cei care veti participa, veti contribui la dotarea si functionarea spitalului HOSPICE, unitatea cu paturi construita in Parcul Plumbuita; taxele de participare reprezinta donatii 100% pentru indeplinirea acestui obiectiv social de importanta deosebita; beneficiarii sunt adulti cu cancer in stadii avansate si copii cu diagnostic limitativ de viata, care au nevoie de servicii medicale specializate de ingrijire paliativa;
  • un bun prilej de a ne intalni, de a ne strange mainile, de a ne bucura de privelistea Bucurestiului vazut din cel mai inalt punct.

sigla Provocarea campaniei:

Scrie pe blogul tau un articol in care sa anunti ca sustii cea de a doua editie SkyRun, organizata in Sky Tower, cea mai inalta cladire din Romania, de Raiffeisen Property International, Raiffeisen Bank si smartatletic in beneficiul Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei şi invită-ţi cititorii să se înscrie în competiţie, spunându-le că astfel vor ajuta la dotarea şi funcţionarea spitalului HOSPICE.

sigla Mecanismul campaniei:

1. Scrie pe blogul tău, răspunzând provocării de mai sus, cu link către http://smartatletic.ro/skyrun/.
2. Pune în articolul tău afişul evenimentului, pe care-l poţi descărca de aici.
3. Pune articolul tău în formularul de mai jos.

sigla Desfășurarea campaniei:

Perioada: 29 septembrie – 23 octombrie, ora 23:59

Pe data de 27 octombrie juriul format din reprezentanții Blogal Initiative, Smartatletic, HOSPICE Casa Sperantei si Sky Tower va anunța rezultatele jurizării, punctând respectarea briefului, creativitatea și implicarea în campanie.

1. Respectarea briefului – este de ajuns să punctezi pe blog ce am spus la „Mecanismul campaniei”, condiții obligatorii pentru a intra la jurizare.
2. Creativitatea – articolul trebuie să fie scris într-o formă cât mai atractivă. Apreciem și abordările inedite (articole în versuri, reportaje foto, clipuri video, înregistrări audio etc.), care să creeze buzz.
3. Implicarea în campanie – dacă scrii de mai multe ori (dar atenţie, cu moderaţie, să nu îți obosești cititorii!), în modalităti diferite, și creezi interactivitate în jurul articolelor (invitând cititorii să comenteze sau trimiţând articolele tale pe reţelele sociale), atunci juriul va aprecia efortul tău.

sigla Premiile campaniei:

Locul 1: O pereche de pantofi de alergare Asics Gel Galaxy (in valoare de 300 de lei) + un voucher Aventuria (in valoare de 200 lei) + un ceas Casio W210, cu 2 fusuri orare si cronometru (in valoare de 100 lei) + o pereche de ochelari pentru alergare si ciclism (in valoare de 60 lei) + 50 de puncte Blogal Initiative

Locul 2: Un rucsac TYR Alliance Team II (în valoare de 200 lei) + un ceas Casio W210, cu 2 fusuri orare si cronometru (in valoare de 100 lei) + o pereche de ochelari pentru alergare si ciclism (in valoare de 60 lei) + 30 de puncte Blogal Initiative

Locul 3: Un rucsac TYR Alliance Team II, în valoare de (în valoare de 200 lei) + o pereche de ochelari pentru alergare si ciclism (in valoare de 60 lei) + 20 de puncte Blogal Initiative.

Totodată, toţi bloggerii care participă la campanie se pot înscrie gratuit ca participanţi la SkyRun. Dacă vrei să participi la SkyRun, înscrie-te în campanie, apoi scrie-ne un mail la contact@blogalinitiative.ro în care să anunţi că vrei să participi la eveniment. Te vei întrece într-un clasament separat în care sunt înscrişi doar bloggeri şi vei avea ocazia să câştigi şi câteva premii, după cum urmează: premiu special pentru cea mai rapida bloggerita si pentru cel mai rapid blogger care alearga pe cele 680 de trepte, pana la etajul 34: cate un SkyRun pack format din o pereche de pantofi de alergare Asics Ikaia 4 (in valoare de 300 de lei) + un ceas Casio W210, cu 2 fusuri orare si cronometru (in valoare de 100 lei) + o pereche de ochelari pentru alergare si ciclism (in valoare de 60 lei).

Note:

  • Premiile se vor acorda în termen de 30 de zile lucrătoare de la data anunțării câștigătorului.
  • Cu punctele acumulate în campaniile noastre îţi poţi achiziționa orice produs din GiftShop-ul nostru.

Articole înscrise până acum în campanie:

Această campanie s-a încheiat pe 23 octombrie 2014. Vrei să afli din timp despre campaniile noastre?
Abonează-te la newsletter pentru a afla din timp de campaniile derulate prin Blogal Initiative
Îți place? Spune mai departe!
                 
Îți mulțumim pentru aprecieri!
Nu uita să ne urmărești pe rețelele sociale

Adaugă un comentariu la campania "SkyRun, editia a II-a: alergare, sustinere, spectacol! Hai si tu!"

Trebuie să fii autentificat pentru a posta comentarii.

Blogal Initiative în cifre

632 bloggeri activi
în Campionatul Național de Blogging
2571 bloggeri participanți
din 6 iunie 2011 până azi cu
21293 postări la 451 campanii
cu premii în valoare totală de
228193 EUR
+465 de produse în Giftshop
în valoare totală de 13045 EUR

Gazeta de perete

Sigur avem o campanie
și pentru blogul tău!
Dacă această campanie nu ți se potrivește, înscrie-te la newsletter. Sigur o să găsim o campanie și pentru tine.

Afla beneficiile Blogal Initiative Esti companie? Esti blogger?

Top Reach Total in Campanii

1. olteancaindeplasare....
Alexandra Călinoiu
4727
reach
2. secretelezeilor.ro
Claudiu-Gilian Chircu
3305
reach
3. katespage23.wordpres...
Mariana Catalina Argatu
1733
reach

Gift Shop

hdrpl
Pret
10 pct.
qrf
Pret
10 pct.

Campanii în derulare

Care este produsul de pe ollo.ro ce ti-a atras atentia?
PERIOADA: 13.03.2019 - 27.03.2019 ora 23:59
PREMII: Locul I: vibrator + voucher de 300 de lei, Locul II: vibrator + voucher de 200 de lei, Locul III: vibrator + voucher de 100 de lei
ARTICOLE RECENTE ÎN CAMPANIE:

Campanii în Bucuresti

Campanii în Iasi

Campanii în Craiova

Branzeturi cum se… cuVin #29 – Delaco si Cramele Recas
PERIOADA: 22.03.2019 - 25.03.2019 ora 23:59
PREMII: 3 vinuri Recas si 3 branzeturi Delaco

Blogal Initiative foloseste:

Zelist Monitor