Campionatul National de Blogging®:
 
01
Noi

Participa la Cupa Bloggerilor in Affiliate Ranking

Adăugat de Alexandru Ion în Campanii

Campanie în desfășurare până pe 30.11.2017 ora 23:59

Cupa Bloggerilor în Affiliate Ranking este una dintre acele campanii speciale pe care le organizăm pe Blogal Initiative prin care dorim să explorăm noi zone și să testăm alături de tine și de ceilalți bloggeri înscriși în Campionatul Național de Blogging potențialul fiecăruia. De această dată vorbim de un potențial de vânzări, astfel că te invităm să participi la o competiție specială, dar care se poate dovedi extrem de utilă pentru tine și pentru dezvoltarea ta ca blogger și om de digital.

2Performant este o platformă care facilitează colaborarea dintre magazinele online (advertiserii) și nativii digitali (afiliații) pe un model de business bazat pe performance marketing și sharing economy (similar cu Uber sau Airbnb, dar pentru marketing).

Fiecare magazin din rețea (advertiser) plătește un comision procentual din fiecare vânzare generată de colaboratorii săi (afiliații). Platforma asigură tracking transparent și complet al traficului și vânzărilor, asigură comunicarea și cadrul legal și comercial al colaborărilor.

În cadrul acestui ecosistem, 2Performant a lansat în august 2017 singurul clasament al generatorilor de vânzări online – Affiliate Ranking, bazat exclusiv pe numărul de vânzări – clasament care arată capacitățile reale ale participanților de a trimite potențiali cumpărători către magazinele online. Fiecare participant își poate genera un badge cu poziția în clasament și îl poate afișa pe blogul sau site-ul propriu, arătând astfel întregii lumi evoluția în timp real, bazată exclusiv pe efort, competență și perseverență. Dacă îți plac competițiile cinstite, cu reguli clare și posibilitatea de a câștiga bani în timp ce înveți, ei bine Affiliate Ranking este pentru tine.

Fără transparenţă nu există competiţie, fără competiţie nu există performanţă.

2Performant a început în 2008 ca prima rețea de afiliere din România (2Parale) și a evoluat permanent de atunci, de acolo și schimbarea de nume. Astăzi sunt peste 500 de magazine online în rețea – de la lideri locali (elefant, Evomag, F64, epiesa) la companii globale (Orange, Answear, Avon, Aoro) – și au plătit mai mult de 6 milioane de euro afiliaților 2Performant din comisioane iar valoarea crește în fiecare zi.

În câteva minute poți începe să colaborezi cu oricare dintre magazinele online într-o manieră simplă și orientată exclusiv către rezultate profitabile pentru toate părțile. Tot ce trebuie să faci este să îți faci cont în 2Performant, să aplici la advertiserii cu care vrei să colaborezi și să generezi link-uri speciale, de afiliere, prin care să-i promovezi. Orice afiliat primește un procent din vânzările generate în urma promovării magazinelor online.

Având în vedere aceste aspecte, ne-am gândit ca împreună cu cei de la 2Performant să organizăm în cadrul Blogal Initiative și Cupa Bloggerilor în Affiliate Ranking, o competiție ce se va întinde pe toată durata lunii noiembrie prin care invităm bloggerii să ne povestească despre experiența lor în 2Performant și Affiliate Ranking.

sigla Provocarea campaniei:

Credem că orice experiență te ajuta să te cunoști mai bine. De aceea vrem să aflăm de la tine ce vei învăța din experiența affiliate marketingului online. Deoarece vorbim de o campanie specială, provocarea și mecanismul ei vor fi diferite față de cele clasice și vor fi împărțite în două etape. Pentru a putea fi înscris pe lista finală a participanților la campanie și pentru a avea șanse la premii va trebui să participi la ambele etape.

În prima etapă te provocăm să te înscrii pe https://ro.2performant.com/ și să scrii pe blogul tău un articol prin care să le povestești cititorilor tăi prima impresie despre 2Performant și Affiliate Ranking. Poți scrie despre așteptările pe care le ai tu acum că te-ai înscris sau, în cazul în care ai mai apelat deja la această metodă poți împărtăși celor care te urmăresc din experiențele tale. Menționează în primul tău articol și poziția în care te afli în Affiliate Ranking, pentru a-ți putea fi mai ușor la final să te autoevaluezi; poți găsi mai multe informații despre acest lucru la secțiunea dedicată mecanismului campaniei.

În cea de-a doua etapă te provocăm să scrii un articol final în care să povestești despre cum a fost pentru tine experiența de a face parte din Affiliate Ranking, care sunt temele pe care le-ai abordat, ce produse ai promovat sau orice altceva consideri tu relevant subiectului. Povestește ce ai aflat despre tine (la ce te pricepi cu adevărat, ce ai învățat în ecosistemul 2Performant etc.), ce ai învățat despre cititorii tăi (ce vor să cumpere, când, de ce valoare, pe ce dau click etc.) și despre marketingul online pentru ecommerce.

Mulți dintre afiliații 2Performant:

 • și-au cunoscut mai bine comunitățile pentru că au primit confirmarea lor prin rezultate a perspectivei lor asupra marketingului;
 • au descoperit adrenalina pe care o generează competiția reală, tradusă în rezultate;
 • și-au completat cv-ul cu aptitudini noi sau cu demonstrarea prin cifre reale ale skillurilor pe care le au.

Nu uita să menționezi de asemenea și poziția pe care o ai în Affiliate Ranking după perioada petrecută, precum și diferența de poziții față de momentul în care ai scris primul articol pe această temă.

De-a lungul campaniei ai libertatea de a crește în clasament prin generarea de comisioane oricum dorești: poți scrie diverse articole pe blog în care să introduci linkuri de afiliere către produsele pe care le recomanzi, poți recomanda produse pe rețelele sociale sau poți folosi alte surse de trafic pe care știi să le folosești.

Ca să te ajutăm, aici găsești tutoriale pentru folosirea 2Performant: https://youtu.be/EfgiLdvMoTU, iar aici un ghid al afiliatului: https://goo.gl/eBmMf9.

sigla Mecanismul campaniei:

 1. Înscrie-te în platforma 2Performant, accesând linkul de aici: https://network.2performant.com/affiliate/signup. Dacă ești deja activ poți trece la pasul 2; dacă ai un cont pe care nu l-ai mai folosit de mult îți poți recupera parola de aici: https://network.2performant.com/forgot-password.
 2. Activează-ți badge-ul care certifică locul tău în clasamentul Affiliate Ranking folosind acest link: https://network.2Performant.com/affiliate/affiliate_profile, apoi adaugă-l pe blogul tău (în sidebar sau în articol) copiind codul text generat. Dacă întâmpini vreo problemă și ai nevoie de ajutor ne poți scrie pe adresa contact@blogalinitiative.ro.
 3. Scrie un articol despre primele impresii legat de 2Performant, menționând poziția din Affiliate Ranking.
 4. Pune articolul tău în formularul de mai jos.
 5. Nu uita ca în etapa a doua a campaniei să repeți pașii de la punctele 3 și 4 pentru a putea fi înscris în competiție.

sigla Desfasurarea campaniei:

 • Perioada primei etape: 1 – 24 noiembrie, ora 23:59
 • Perioada etapei a doua: 25 – 30 noiembrie, ora 23:59

Pe data de 7 decembrie juriul format din Cristian China Birta, Dorin Boerescu (2Performant) și Dragoș Bunea (dragosbunea.ro) va anunța rezultatele jurizării, punctând respectarea briefului, creativitatea și implicarea în campanie, dar ținând cont de asemenea în proporție de 50% și de evoluția pe care ai avut-o în clasamentul 2Performant de la primul la ultimul articol înscris.

1. Respectarea briefului – este de ajuns să punctezi pe blog ce am spus la „Mecanismul campaniei”, condiții obligatorii pentru a intra la jurizare.
2. Creativitatea – articolul trebuie să fie scris într-o formă cât mai atractivă. Apreciem și abordările inedite (articole în versuri, reportaje foto, clipuri video, înregistrări audio etc.), care să creeze buzz.
3. Implicarea în campanie – dacă scrii de mai multe ori (dar atenţie, cu moderaţie, să nu îți obosești cititorii!), în modalităti diferite, și creezi interactivitate în jurul articolelor (invitând cititorii să comenteze sau trimiţând articolele tale pe reţelele sociale), atunci juriul va aprecia efortul tău.

sigla Premiile campaniei:

Trei premii a câte 200 de euro fiecare acordate în cadrul conturilor 2Performant ale câștigătorilor; acestea vor putea fi retrase începând cu data de 8 decembrie, la o zi de la anunțarea câștigătorilor + câte 50 de puncte Blogal Initiative pentru fiecare câștigător.

Note:

 • Premiile se vor acorda în termen de 30 de zile lucrătoare de la data anunțării câștigătorului.
 • Cu punctele acumulate în campaniile noastre îţi poţi achiziționa orice produs din GiftShop-ul nostru.

Articole înscrise până acum în campanie:

Participa la campanie

Scrie pe blogul tau un articol care sa raspunda provocarii si sa respecte cerintele de mai sus si trimite-ne URL-ul articolului in formularul de mai jos:

Datele tale de contact

Dacă ai deja cont te poți loga aici

(Necesare pentru a intra în posesia premiilor)
Numele și prenumele sunt afișate public în clasament, în pagina de profil și în comentarii. Pentru a putea intra în posesia premiilor respectiv a produselor/serviciilor achiziționate din Giftshop este necesar ca aceste date să fie complete și reale. Vă rugăm să nu completați cu pseudonime sau date incomplete.

Daca exista un alt judet sau o alta localitate in afara celei de resedinta de mai sus despre care obisnuiesti sa scrii in articolele tale (exemplu: localitatea unde te-ai nascut sau unde ai locuit la un moment dat) te rugam să o completezi mai jos:

Ce blogger ți-a recomandat să te înscrii?

Dacă un alt blogger înscris în Blogal Initiative ți-a recomandat să te înscrii aici, atunci te rugăm să completezi mai jos numele lui sau adresa blogului său. După prima ta participare la o campanie organizată de Blogal Initiative, atât tu cât și bloggerul care ți-a făcut recomandarea, veți primi 20 de puncte bonus pe care le puteți folosi în Gift Shop:Detalii cont

Detalii Blog

Te rugăm să bifezi DOAR ACELE DOMENII pe care le abordezi pe blog. În felul acesta ne ajuți să găsim campanii care să se potrivească cât mai bine blogului tău! Dacă scrii despre orice nu este nevoie să le bifezi pe toate, fiind suficient să bifezi Subiecte generale :)

Newsletter

Pentru a afla din timp despre campaniile desfășurate prin Blogal Initiative îți recomandăm să te abonezi la newsletterul nostru.

Prin completarea acestui formular îți exprimi acordul referitor la Politica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal
Această campanie se încheie în 6 zile. Vrei să afli din timp despre campaniile noastre?
Abonează-te la newsletter pentru a afla din timp de campaniile derulate prin Blogal Initiative
Îți place? Spune mai departe!
                 
Îți mulțumim pentru aprecieri!
Nu uita să ne urmărești pe rețelele sociale

Adaugă un comentariu la campania "Participa la Cupa Bloggerilor in Affiliate Ranking"

Trebuie să fii autentificat pentru a posta comentarii.

Blogal Initiative în cifre

905 bloggeri activi
în Campionatul Național de Blogging
2505 bloggeri participanți
din 6 iunie 2011 până azi cu
19896 postări la 422 campanii
cu premii în valoare totală de
206973 EUR
+355 de produse în Giftshop
în valoare totală de 11119 EUR

Gazeta de perete

Sigur avem o campanie
și pentru blogul tău!
Dacă această campanie nu ți se potrivește, înscrie-te la newsletter. Sigur o să găsim o campanie și pentru tine.

Afla beneficiile Blogal Initiative Esti companie? Esti blogger?

Top Reach Total in Campanii

1. olteancaindeplasare....
Alexandra Călinoiu
4727
reach
2. newparts.info
bakcsi iuliu
3476
reach
3. secretelezeilor.ro
Claudiu-Gilian Chircu
3305
reach

Gift Shop

Campanii în derulare

Cat de informat esti cu privire la testul HIV?
PERIOADA: 17.11.2017 - 04.12.2017 ora 23:59
Mai sunt 10 zile
PREMII: 5 premii a câte 100 de puncte Blogal Initiative fiecare
ARTICOLE RECENTE ÎN CAMPANIE:
Participa la Cupa Bloggerilor in Affiliate Ranking
PERIOADA: 01.11.2017 - 30.11.2017 ora 23:59
Mai sunt 6 zile
PREMII: Trei premii a câte 200 de euro fiecare
ARTICOLE RECENTE ÎN CAMPANIE:

Campanii în Bucuresti

Campanii în Iasi

Campanii în Craiova

Blogal Initiative foloseste:

Zelist Monitor