Campionatul National de Blogging®:
 
13
Mar

Descopera singura #mancarecunotificare

Adăugat de Alexandru Ion în Campanii

Grăbește-te! Au mai rămas doar 3 zile :)
Campanie în desfășurare până pe 27.03.2017 ora 23:59

Cu toții știm cât este de important ca produsele alimentare să fie păstrate în permanență la o temperatură optimă, menționată de producători pe eticheta fiecărui produs în parte.

Cei de la Caroli Foods se preocupă continuu de calitatea produselor lor, iar pentru a se asigura că acestea ajung în condiții bune la consumatori aleg să distribuie produsele proprii doar către partenerii care înțeleg și respectă condițiile de depozitare și păstrare.

Pentru a evidenția că produsele Caroli sunt păstrate la temperatura optimă, respectiv la 2-8°C, salamurile Semenic Extra de la Caroli au de acum o eticheta inovatoare, cu cadran termosensibil, denumită Carolimetrul Termic. Aceasta își schimbă culoarea în funcție de temperatura produsului, fiind verde atunci când ea este de sub 8°C și devenind galbenă când temperatura depășește 8°C.

sigla Provocarea campaniei:

Scrie pe blogul tău unul sau mai multe articole în care să le explici cititorilor tăi cum funcționează noul Carolimetru Termic de la Caroli. Precizează faptul că eticheta își schimbă culoarea din verde în galben în funcție de temperatura produsului și te ajută să îl menții astfel în permanență la o temperatură optimă. Poți afla informații suplimentare de pe site, aici, sau în spotul TV de aici.

sigla Mecanismul campaniei:

1. Scrie pe blogul tău, răspunzând provocării de mai sus, cu link către http://www.caroli.ro/ro/carolimetru-termic/. Totodată folosește în articolul tău și hashtagul #mâncarecunotificare.

2. Pune articolul în formularul de mai jos.

3. Opțional: Dacă blogul tău se află pe domeniu și hosting proprii (adică nu este găzduit pe wordpress.com sau blogspot.com), poți instala pe blog un plugin care să afișeze pe pagina articolului un banner făcut special pentru această campanie. Bannerul arată ca în fotografiile de mai jos și îi va ajuta pe cititorii tăi să se familiarizeze cu cele două culori ale Carolimetrului.

widget caroli1

widget caroli2

Dacă dorești să instalezi pluginul, trimite-ne un mail pe contact@blogalinitiative.ro și îți vom explica pașii pe care trebuie să-i urmezi la instalare.

ATENȚIE! Existența pluginului pe blogul tău NU va influența în niciun fel aprecierea juriului. Jurizarea se va face la fel ca la celelalte campanii. Pluginul reprezintă un avantaj pentru cititorii tăi, pentru că vor înțelege mai bine cum funcționează Carolimetrul, dar NU reprezintă și un avantaj la jurizare.

sigla Desfasurarea campaniei:

Perioada: 13 – 27 martie, ora 23:59

Pe data de 3 aprilie juriul format din reprezentanții Blogal Initiative și Caroli Foods va anunța rezultatele jurizării, punctând respectarea briefului, creativitatea și implicarea în campanie.

1. Respectarea briefului – este de ajuns să punctezi pe blog ce am spus la „Mecanismul campaniei”, condiții obligatorii pentru a intra la jurizare.
2. Creativitatea – articolul trebuie să fie scris într-o formă cât mai atractivă. Apreciem și abordările inedite (articole în versuri, reportaje foto, clipuri video, înregistrări audio etc.), care să creeze buzz.
3. Implicarea în campanie – dacă scrii de mai multe ori (dar atenţie, cu moderaţie, să nu îți obosești cititorii!), în modalităti diferite, și creezi interactivitate în jurul articolelor (invitând cititorii să comenteze sau trimiţând articolele tale pe reţelele sociale), atunci juriul va aprecia efortul tău.

sigla Premiile campaniei:

3 premii a câte 100 de euro + câte 30 de puncte Blogal Initiative pentru fiecare câștigător.

100 de premii constând în câte un coș cu produse Caroli Foods fiecare.

Note:

 • Premiile se vor acorda în termen de 30 de zile lucrătoare de la data anunțării câștigătorilor.
 • Cu punctele acumulate în campaniile noastre îţi poţi achiziționa orice produs din GiftShop-ul nostru.

Articole înscrise până acum în campanie:

Participa la campanie

Scrie pe blogul tau un articol care sa raspunda provocarii si sa respecte cerintele de mai sus si trimite-ne URL-ul articolului in formularul de mai jos:

Datele tale de contact

Dacă ai deja cont te poți loga aici

(Necesare pentru a intra în posesia premiilor)
Numele și prenumele sunt afișate public în clasament, în pagina de profil și în comentarii. Pentru a putea intra în posesia premiilor respectiv a produselor/serviciilor achiziționate din Giftshop este necesar ca aceste date să fie complete și reale. Vă rugăm să nu completați cu pseudonime sau date incomplete.

Daca exista un alt judet sau o alta localitate in afara celei de resedinta de mai sus despre care obisnuiesti sa scrii in articolele tale (exemplu: localitatea unde te-ai nascut sau unde ai locuit la un moment dat) te rugam să o completezi mai jos:

Ce blogger ți-a recomandat să te înscrii?

Dacă un alt blogger înscris în Blogal Initiative ți-a recomandat să te înscrii aici, atunci te rugăm să completezi mai jos numele lui sau adresa blogului său. După prima ta participare la o campanie organizată de Blogal Initiative, atât tu cât și bloggerul care ți-a făcut recomandarea, veți primi 20 de puncte bonus pe care le puteți folosi în Gift Shop:Detalii cont

Detalii Blog

Te rugăm să bifezi DOAR ACELE DOMENII pe care le abordezi pe blog. În felul acesta ne ajuți să găsim campanii care să se potrivească cât mai bine blogului tău! Dacă scrii despre orice nu este nevoie să le bifezi pe toate, fiind suficient să bifezi Subiecte generale :)

Newsletter

Pentru a afla din timp despre campaniile desfășurate prin Blogal Initiative îți recomandăm să te abonezi la newsletterul nostru.

Prin completarea acestui formular îți exprimi acordul referitor la Politica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal
Această campanie se încheie în 3 zile. Vrei să afli din timp despre campaniile noastre?
Abonează-te la newsletter pentru a afla din timp de campaniile derulate prin Blogal Initiative
Îți place? Spune mai departe!
                 
Îți mulțumim pentru aprecieri!
Nu uita să ne urmărești pe rețelele sociale

Comentarii/Trackbacks (5)

 • avatar
  13 martie 2017 la 20:14 |

  Pluginul la care se face referire nu funcţionează pe blogspot sau nu se doreşte folosirea lui pe această platformă?

  • avatar
   14 martie 2017 la 10:03 |

   Din păcate, nu funcționează pe blogspot și wordpress.com, pentru că cele două platforme limitează foarte mult bloggerii și customizările pe care le pot face. N-am găsit încă o soluție prin intermediul căreia să putem introduce acea bandă și pe aceste două platforme.

   • avatar
    15 martie 2017 la 8:32 |

    Eu am blog-ul pe domeniu propriu, dar gazduirea este in continuare pe blogspot! Banuiesc ca nu merge! O zi frumoasa!

 • avatar
  15 martie 2017 la 10:01 |

  Fabulos!
  A trebuit să comand mezeluri din străinătate, pentru că mezelurile românești sunt de toată jalea! Și uite, unde era Caroli cu toate bunătățile și specialitățile companiei! 90% carne, este un procent nemaiîntâlnit pe piața din România!
  Felicitări, Blogal Inițiative pentru această campanie! Este cu totul necesară, o conștientizare în rândul populației cu privire la existența unor alternative mai bune decât cele din supermarketuri! Caroli Foods, merită toată aprecierea și de asemenea, Blogal Initiative!

Adaugă un comentariu la campania "Descopera singura #mancarecunotificare"

Trebuie să fii autentificat pentru a posta comentarii.

Blogal Initiative în cifre

1094 bloggeri activi
în Campionatul Național de Blogging
2439 bloggeri participanți
din 6 iunie 2011 până azi cu
18918 postări la 405 campanii
cu premii în valoare totală de
202328 EUR
+308 de produse în Giftshop
în valoare totală de 10042 EUR

Gazeta de perete

Sigur avem o campanie
și pentru blogul tău!
Dacă această campanie nu ți se potrivește, înscrie-te la newsletter. Sigur o să găsim o campanie și pentru tine.

Afla beneficiile Blogal Initiative Esti companie? Esti blogger?

Top Reach Total in Campanii

1. denisuca.com
Denisa Bârgău
16615
reach
2. ioanaradu.com
Ioana Radu
13600
reach
3. brinzoaicecugem.blog...
Lucian Branea
5968
reach

Gift Shop

selfie-stick-e-boda
Pret
291 pct.
Licitatie incheiata

Campanii în derulare

Ce faci pentru a trece #farafrica peste momentele dificile?
PERIOADA: 17.03.2017 - 02.04.2017 ora 23:59
Mai sunt 9 zile
PREMII: 10 premii a câte un șorț personalizat și mixuri de produse
ARTICOLE RECENTE ÎN CAMPANIE:
multumesc parintilor
Arata-ti recunostinta fata de parinti cu ajutorul unei scrisori de multumire
PERIOADA: 14.03.2017 - 28.03.2017 ora 23:59
PREMII: Premiul I: 100 euro; Premiul II: 75 euro; Premiul III: 50 euro.
ARTICOLE RECENTE ÎN CAMPANIE:
Descopera singura #mancarecunotificare
PERIOADA: 13.03.2017 - 27.03.2017 ora 23:59
PREMII: 3 premii a câte 100 de euro + 100 de premii constând în produse Caroli
ARTICOLE RECENTE ÎN CAMPANIE:

Campanii în Bucuresti

Campanii în Iasi

Campanii în Craiova

Blogal Initiative foloseste:

Zelist Monitor