Campionatul National de Blogging®:
 
12
Feb

Cum arata implantul dentar de atunci si de acum?

Adăugat de Blogalinitiative.ro . în Campanii

Această campanie s-a încheiat pe 28.02.2013 ora 23:59.
campanie incheiata Citește și: Castigatori campanie „CUM ARATA IMPLANTUL DENTAR DE ATUNCI SI DE ACUM?„
statistici campanie Statisticile privind această campanie pot fi vizualizate în
Studiu de caz: CUM ARATA IMPLANTUL DENTAR DE ATUNCI SI DE ACUM?

update: Castigatorii nu vor fi anuntati pe 10 martie, asa cum am scris mai jos, ci intr-o alta zi. Ne cerem scuze ca nu am anuntat castigatorii la data promisa si va multumim anticipat pentru intelegere.

Cam în toate domeniile, tehnologia a avansat. Lucrările nu mai par false. Ba din contra, de multe ori nu ne vine să credem cât de natural poate fi un lucru pus și nu avut de la natură.

În această situație se încadrează și implantul dentar. Dacă până acum câțiva ani reușeai să depistezi de la o poștă o persoană cu implat dentar, acum lucrurile stau mult mai diferit și mai bine. Tehnologia a avansat, iar gândul că avem nevoie de un implant dentar nu ne mai sperie.

În acest sens, Royal Dental vă invita la o provocare un pic mai diferită. O provocare ce necesită documentare, dar și implicare din partea voastră. Haideți c-o să fie o campanie foarte interesantă.

 Provocarea campaniei:

Invităm toți bloggerii să scrie despre implantul dentar de atunci și cel de acum. .

 Mecanismul campaniei:

 • Scrie pe blogul tău, răspunzând provocării de mai sus, cu link către http://www.royaldental.ro/care-este-cel-mai-bun-implant-dentar (într-un context cu referire la implanturi dentare, cel mai bun implant dentar sau implantologie București) și www.royaldental.ro  (intr-un context cu referire la “clinică stomatologică/dentară în București” sau „implant dentar”)
 • Dacă ai cunoștințe cu implant dentar de atunci și de acum, ești liber să scrii și despre asta pe blog. Sau dacă ai auzit o poveste despre cum implantul dentar i-a schimbat viața și poate zâmbi cu încredere;
 • Articolul trebuie să conțină minim 1000 caractere;
 • Conținutul trebuie sa fie relevant, documentat și la obiect;
 • Pune articolul tău în formularul de mai jos..
 Desfășurarea campaniei:

Perioada: 12 Februarie – 28 Februarie, ora 23:59.

 Pe data de 10 martie, juriul format din reprezentanții BlogalInitiative.ro  și  Royal Dental vor anunța câștigătorii, punctând respectarea briefului, documentarea și implicarea în campanie.

 • Respectarea briefului –este de ajuns să punctezi pe blog ce am spus la «Mecanism campanie», condiții obligatorii pentru a intra la jurizare.
 • Documentarea – articolele documentate din alte publicatii de specialitate, care conțin informații interesante și utile legate de subiect, care să faciliteze înmagazinarea de informații rapid și usor, vor primi puncte în plus din partea juriului, comparativ cu cele pur “copy-paste”.
 • Implicarea in campanie – dacă scrii de mai multe ori (dar atentie, cu moderatie, să nu îți obosești cititorii!), în modalităti diferite, și creezi interactivitate în jurul articolelor, atunci juriul va aprecia efortul tău. Mai mult, daca castigi unul dintre premii, nu ne deranjeaza sa scrii cateva impresii despre serviciile Royal Dental.

 Premiile campaniei:

 • Locul I si II O albire profesionala cu Lampa Zoom Advanced Power II, cel mai avansat sistem de albire dentara profesionala. Premiul poate fi revendicat oricand, din data câștigării lui, până pe 01.12.2013. Ședințele de tratament se fac pe baza de programare.
 • Locul III O igienizare profesională (detartraj cu ultrasunete, airflow, periaj profesional, gel fluorizant) și un kit de periaj și îngrijire a dinților. Premiul poate fi revendicat oricând, din data câștigării lui, până pe 01.12.2013. Ședințele de tratament se fac pe baza de programare.
 • Puncte blogal ( Locul 1 – 50 puncte, locul 2 – 30 puncte, locul 3 – 20 puncte)
 • Mentiune :) –  toti participantii – o consulație gratuită în cadrul clinicii Royal Dental. Premiul poate fi revendicat oricând, din data câstigării lui, pana pe 01.12.2013. Ședințele de tratament se fac pe baza de programare.

*Premiile campaniei sunt transmisibile doar prin confirmarea în scris din partea câștigătorului și sunt valabile și pentru cei din afara Bucureștiului, doar ca transportul nu este asigurat.

*Cu punctele acumulate în campaniile noastre vă puteti achiziționa orice produs din GiftShop-ul nostru ( click aici )

Aceasta campanie este modul prin care Royal Dental, clinica stomatologică în Bucuresti, specializată în implanturi dentare care folosește tehnologii revoluționare, medici specialisti și metode moderne de tratament stomatologic atraumatic, vrea sa demonteze “legendele” populare despre implanturi și să vină în ajutorul persoanelor cu probleme dentare cu informațiile necesare pentru a lua o decizie în cunoștinta de cauza. Pacienții trebuie să înțeleagă că suntem alături de ei și ca au dreptul la o părere autorizată, astfel încât să obțină cele mai bune rezultate și să elimine orice risc în procesul de redobândire a funcționalității și esteticii dentare. În cadrul clinicii Royal Dental aceștia au oportunitatea de a fi consultați și tratați de unuii dintre cei mai buni medici implantologi, specializați la Harvard si Universitatea Boston

Articole înscrise până acum în campanie:

Această campanie s-a încheiat pe 28 februarie 2013. Vrei să afli din timp despre campaniile noastre?
Abonează-te la newsletter pentru a afla din timp de campaniile derulate prin Blogal Initiative
Îți place? Spune mai departe!
                 
Îți mulțumim pentru aprecieri!
Nu uita să ne urmărești pe rețelele sociale

Etichete:,

Comentarii/Trackbacks (10)

Adaugă un comentariu la campania "Cum arata implantul dentar de atunci si de acum?"

Trebuie să fii autentificat pentru a posta comentarii.

Blogal Initiative în cifre

593 bloggeri activi
în Campionatul Național de Blogging
2666 bloggeri participanți
din 6 iunie 2011 până azi cu
22464 postări la 492 campanii
cu premii în valoare totală de
247273 EUR
+516 de produse în Giftshop
în valoare totală de 13898 EUR

Gazeta de perete

Sigur avem o campanie
și pentru blogul tău!
Dacă această campanie nu ți se potrivește, înscrie-te la newsletter. Sigur o să găsim o campanie și pentru tine.

Afla beneficiile Blogal Initiative Esti companie? Esti blogger?

Top Reach Total in Campanii

1. denisuca.com
Denisa B.
3045
reach
2. cristinadinmoinesti....
Cristina C.
1418
reach
3. emilcalinescu.eu
Emil C.
750
reach

Gift Shop

tricou environ
Pret
16 pct.
Licitatie incheiata
tricou om de bine
Pret
21 pct.
Licitatie incheiata
panou
Pret
23 pct.
Licitatie incheiata

Campanii în derulare

Campanii în Bucuresti

Campanii în Iasi

Campanii în Craiova

Blogal Initiative foloseste:

Zelist Monitor